Falto-stole

Hvad er en FALTO- stol??
Kopi_af_dansk_tekst

Hvem har brug for en FALTO- stol?

Jamen - det har de fleste da - uanset alder!
Det er aldrig for tidligt - eller sent- at begynde at tænke på sig selv og sin krop.
Din ryg er bropillen til dit velvære og din livskvalitet.
Ryg, nakke og lænd er problemfelter for en stadig voksende del af alle voksne over 30 år, men også helt unge og børn er i stigende grad plaget af gener.
Vi får ikke motion nok, har ofte stillesiddende arbejde mange timer om dagen, eller andet arbejde, som belaster vores krop på uhensigtsmæssig måde.
I hjemmet, på arbejde, på kurser i skolen m.v. sidder vi helt forkert ofte på elendige stole og belaster derfor vores ryg unødigt, ofte med skadelige og smertefulde resultater.
Fysioterapeuter, kiropraktorer og alternative behandlere har styrtende travlt, men ofte ville blot det at sidde korrekt være af stor hjælp.
Falto's unikke koncept garanterer en aktiv og dynamisk siddekomfort. Den korrekte "S"-form af rygsøjlen opnås i enhver position. Nakke og skuldermuskler, diskos, led såvel som hele vejrtræknings- og tarmsystemet bliver lettet.
Sidder du korrekt vil du opleve, at du bliver mindre træt, øm og stiv - at du opnår større effektivitet og generelt velvære.

Dette er en siddeposition, de fleste kender til:
Kopi af Sidder krumrygget Kopi_af_krum_ryg

Vi hænger og slænger os... og resultatet er som oftest - gener i ryg, nakke, lænd, skuldre, led m.m

Dette er den optimale siddeposition og støtte til din krop:
Kopi af Sidde korrekt forkl. m. pile

Uanset om det er på kontorstolen, i sofaen, på spisestuestolen, i lænestolen, eller hvor du end sidder, så vil en FALTO stol yde den optimale støtte og komfort - også når du er i tilbagelænet hvileposition.

Kopi af Sidder korrekt

En FALTO stol kan ikke helbrede, men den kan være med til at afhjælpe allerede opståede gener og til at forebygge gener fremover.