Sækkestole

Hos Ofelia Gårdbutik har vi i øjeblikket UDSALG på vores lager af sækkestole.

Kom ud i butikken og kig nærmere på udvalget - prisen taler vi om - der er gode penge at spare!

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan anvende sækkestolene. Også populære til institutionsbrug, på biblioteker o. lign.

Er også anvendelige som havemøbel på græsset eller terrassen, når man slikker solskin - eller på en mørk vinteraften foran brændeovnen med en god bog.
Sækkestole er en oplagt gaveidé som møbel på ungdomsværelserne.

Mange smarte stoftyper/mønstre.

 Sækkestole er også gode som hunde- og kattesenge. Stolene former sig individuelt efter dyrets krop, og krøyer-kuglerne virker isolerende. Derfor vil det blive kæledyrets foretrukne soveplads.

Om vores leverandør af sækkestole:
Sækkestolene kommer fra en dansk virksomhed, der fremstiller siddemøbler til alle med sans for godt design og sjove detaljer.
Stolene er i mange former og farver - tilpasset tidens trend og med så stor variation, at der er noget for enhver smag. De er en af Europas førende producenter af sækkestole og arbejder med en kollektion, der hele tiden fornyes og afspejler forbrugernes forventninger til moderne design, funktionalitet og høj kvalitet. Sækkestolene fyldes med små EPS kugler, som består af 98 % luft og 2 % polystyren. EPS kuglerne kontrolleres flere gange dagligt for at sikre en ensartet kvalitet.
Kvaliteten af EPS kuglerne sikres ydermere ved, at der udelukkende benyttes nyt råvaremateriale, hvor vores leverandør er sikre på, hvilke stoffer materialet indeholder.
EPS kuglerne er således under konstant test for skadelige stoffer, og der anvendes alene EPS råstof fra leverandører, som kan dokumentere, at de ikke anvender HBCD i deres produktion.
Der er således ingen risiko ved kuglerne, selv i den situation, at man skulle komme til at spise dem. Der anvendes aldrig regenereret EPS affald eller EPS granulat, da der ikke er mulighed for at sikre oprindelsen af dette materiale, og dermed ikke mulighed for at sikre, at materialet ikke indeholder skadelige stoffer. Fyldet gør, at sækkestolen former sig efter kroppen. EPS kuglerne optager din kropsvarme, som derved giver dig en behagelig temperatur, når du sidder i sækkestolen.
Kopi af 800 Poochie dalmatian m C og S 1